ep dos trabajadores asiaticos colocan cascos blancos de obra en el pabellon del mobile world
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Les accions de l'Àsia han deixat signe mixt aquest divendres, llastrades per Wall Street i amb els inversors molt pendents dels valors tecnològics després de als caigudes del sector als EUA el dijous.

Les accions de la Xina continental van tancar amb signe mixt, amb el compost de Shangai baixant un 0,21%, mentre que el component de Shenzhen va pujar de marginal. L'índex Hang Seng d'Hong Kong va avançar un 0,42%.

Mentrestant, l'S&P/ASX 200 d'Austràlia va caure un 0,74%.

En altres llocs, les accions japoneses van veure guanys, com el Nikkei 225, que va pujar un 0,35% mentre que l'índex Topix va avançar un 0,47%. El Kospi de Corea del Sud va baixar un 0,65%.

Al Japó, les accions del conglomerat Softbank Group van pujar un 0,31% mentre que Sharp va baixar un 1,65%. A Corea del Sud, el pes pesant de la indústria Samsung Electronics va veure les seves accions caure un 1,18%. SK Hynix, d'altra banda, va avançar un 1,57%.

Les accions que cotitzen a la borsa d'Hong Kong del gegant tecnològic xinès Tencent van pujar un 0,99% mentre que Semiconductor Manufacturing International Corporation va pujar un 3,4%. ZTE, d'altra banda, va perdre un 0,11%.

contador