may brexit vote jan 15

La primera ministra del Regne Unit, Theresa May ha assegurat que encara necessita "una mica més de temps per completar aquest procés" per negociar un millor acord amb la Unió Europea (UE), però ha insistit que intentarà que el Brexit es produeixi el 29 de març. Així ho ha assegurat a la Cambra dels Comuns aquest dimarts.

May ha demanat a la resta de polítics que mantinguin la calma i li donin més temps per negociar el Brexit amb la UE. "Les converses estan en una etapa crucial", ha dit aquest dimarts la primera ministra durant la seva declaració davant la Cambra dels Comuns. "Ara tots hem de mantenir el valor per obtenir els canvis que aquesta Cambra ha requerit i arribar al Brexit a temps".

"Ara tots hem de mantenir el valor per obtenir els canvis que aquesta Cambra ha requerit i arribar al Brexit a temps"

"Per aconseguir els canvis necessitem el suport, protegir i millorar els drets dels treballadors i les proteccions ambientals i millorar el paper del Parlament durant la següent fase de les negociacions. Crec que podem arribar a un acord al qual aquesta Cambra pugui donar suport".

El Govern no sotmetrà l'acord de May a una votació decisiva al Parlament aquesta setmana, però seguirà endavant amb les votacions sobre les possibles opcions d'un pla B, com s'espera, dijous. May ha confirmat la seva promesa de donar-li al Parlament una altra oportunitat de votar sobre el que succeirà com a molt tard el 27 de febrer, si no s'ha acordat cap acord, i s'ha aprovat a la Cambra dels Comuns, abans d'aquesta data.

"Cada vegada que algú vota en contra d'un acord, augmenta el risc que no hi hagi acord", ha dit May a la Cambra dels Comuns.

Noticias relacionadas

contador