joe biden devrait reconnaitre le genocide armenien disent des sources 20210422184625

Els Estats Units ha decidit tornar a obrir les seves fronteres aèries i terrestres a estrangers de tot el món que es trobin vacunats amb la pauta completa a partir del pròxim 8 de novembre, segons ha informat aquest divendres la Casa Blanca.

Les restriccions de viatge van ser inicialment imposades pel ja expresident Donald Trump des que va començar la pandèmia el 2020 i s'havien mantingut fins ara, amb l'administració Biden complint 10 mesos de mandat.

"La nova política de viatge dels EUA que exigeix vacunació per als viatgers estrangers als EUA començarà el 8 de novembre. Aquest anunci i la data s'apliquen tant als viatges internacionals aeris com als terrestres", ha publicat Kevin Muñoz, un dels portaveus de la Casa Blanca, en forma de tweet des del seu compte oficial de la xarxa social.

Des de març de 2020, existien restriccions que impedien als viatgers no essencials l'entrada en territori nord-americà per tractar de la forma més eficaç la pandèmia de la Covid-19. El passat 20 de setembre, els Estats Units, va anunciar que aixecaria les restriccions a 33 països, on s'incloïen noms com els de la Xina, Índia, Brasil, el Regne Unit, Espanya i part d'Europa a principis de novembre, però sense cap dia concret.

Noticias relacionadas

contador