ep archivo   sucursal de unicaja
UNICAJA - Archivo

Unicaja ofereix als seus clients descomptes i reemborsaments en les compres amb targeta en diferents marques de roba, viatges o restauració. L'entitat ha posat en marxa un nou programa EURO 6000 Plus, reestructurant i millorant el fins ara anomenat Programa Privilegis.

  • 1,22€
  • 2,34%

D'aquesta manera, l'oferta es diversifica, aplicant tant descomptes directes com reemborsaments per les compres, a més d'oferir un ampli ventall d'ofertes per a tot tipus de client: moda, roba i complements, esport, electrònica, bellesa i salut, llar i alimentació, lleure i entreteniment, marketplace, mascotes i tallers.

Es tracta d'un programa sense cost per als clients, al qual han d'accedir des de la Banca Digital d'Unicaja (en versió web) per consultar les diferents marques i els seus descomptes o reemborsaments disponibles.

Per beneficiar-se d'aquests descomptes, els clients s'han d'inscriure al programa a través de la pestanya de 'Sortejos i promocions' de la Banca Digital, per després seleccionar el compte on volen rebre els reemborsaments de les compres realitzades (per a les ofertes que en tinguin).

Un cop inscrit, cal seguir aquesta mateixa via d'accés per fer les compres amb alguna de les targetes d'ús particular d'Unicaja i que així s'apliquin els beneficis.

Com expliquen des de l'entitat, aquest programa es podrà fer servir juntament amb l'àmplia varietat de targetes que ofereix Unicaja, tant de crèdit com de dèbit. Recentment, el banc ha actualitzat la seva oferta de targetes de crèdit, dèbit i prepagament amb l'objectiu de fer-les més sostenibles, ja que estan fabricades amb materials 100% reciclats, i amb un nou disseny amb elements basats en la natura.

Noticias relacionadas

contador