n26 cuenta conjunta
N26

N26 ha llançat a Espanya el seu compte conjunt per a un màxim de dos titulars, de manera que els clients del banc en línia podran gestionar les seves finances personals i de forma compartida amb la seva parella, familiars o amics des de l'app i sense cap cost addicional.

Així, el producte té l'objectiu de fer més fàcil el pressupostar, fer un seguiment de les despeses i assolir objectius financers conjunts. Tots els clients d'N26 a Espanya, incloent-hi els clients del compte gratuït N26 Estàndard, poden crear un compte conjunt directament des de la seva app.

Com expliquen des de l'entitat, la interfície simple i fàcil de fer servir permet als usuaris filtrar la informació de despeses per participant i fer un seguiment del pressupost mensual conjunt, promovent així hàbits financers saludables. Així mateix, les estadístiques d'anàlisi de despeses i ingressos i la cotitularitat del compte ofereixen més seguretat i transparència.

Cada compte compartit ve amb el seu propi IBAN, cosa que permet que les despeses en comú siguin fàcils d'administrar i controlar. Així mateix, per facilitar-ne l'ús al dia a dia, el compte conjunt N26 es pot vincular a les targetes físiques o virtuals personals d'ambdós clients participants dins de l'app del banc.

"Els clients d'N26 ja poden obrir un compte conjunt amb la seva parella, amic o company de pis de manera virtual, sense cap complexitat o tràmit tediós", ha indicat el fundador i conseller delegat d'N26, Valentin Stalf, que ha afegit que, "d'aquesta manera, poden gestionar fàcilment les finances personals i compartides dins de l'app N26".

Noticias relacionadas

contador