n26

N26 llança un compte d'estalvi a Espanya amb què tant nous com antics clients podran obtenir una rendibilitat del 2,26% TAE i TIN anual sense condicions de permanència, import mínim requerit, comissions addicionals, ni necessitat de domiciliar la nòmina.

L'entitat en línia ofereix aquest interès a tots els clients fins a un saldo màxim retribuït de 50.000 euros, podent accedir als seus fons amb total llibertat i sense restriccions en tot moment.

Segons detalla el banc, els clients podran gaudir d'aquesta promoció si disposen d'un compte N26 personal gratuït (N26 Estàndard) o premium (N26 Smart, N26 You o N26 Metall), amb IBAN espanyol, sempre que compleixin els criteris d'elegibilitat, incloent-hi residir a Espanya i tenir un número d'identificació fiscal local registrat.

L'entitat alemanya ha elegit Espanya com el primer mercat on llançar aquest nou producte d'estalvi. Properament i de forma gradual N26 té la intenció d'ampliar progressivament la disponibilitat del seu nou producte d'estalvi a la resta de mercats europeus on opera.

"A mesura que més i més clients trien N26 com el seu compte bancari principal enfront de la banca tradicional, ha estat la nostra prioritat ampliar la nostra cartera de productes per oferir una gamma més completa de productes i serveis que ajudin a empoderar els clients, ajudant-los a tenir una millor relació amb les seves finances. Els comptes remunerats en són una part important, i estem orgullosos de llançar una de les ofertes més competitives del mercat espanyol", ha assenyalat Gilles BianRosa, Chief Product Officer de N26.

"Estem realment contents amb l'acollida que N26 ha tingut a Espanya, on ens hem esforçat a posar a disposició dels usuaris una oferta local cada cop més competitiva. Així, des que vam llençar els comptes amb IBAN espanyol el 2019, i impulsats també per la introducció d'altres productes locals amb una enorme demanda, convertint-nos l'any passat en el primer banc digital a unir-se a Bizum, per exemple, hem augmentat en més d'un 176% el nombre de clients que han escollit N26 com a banc principal. Avui celebrem que els nostres clients espanyols podran seguir traient el màxim partit als seus diners simplement utilitzant N26”, ha afegit Pablo Reboiro, Head of Growth Strategy i responsable actual del mercat espanyol a N26.

contador