ep puerta de entrada a una de las sucursales de deutsche bank en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Deutsche Bank cerca protagonisme al món dels comptes nòmina, i per a això n'acaba de posar al mercat un de nou amb què vol guanyar terreny a les ja existents de Bankinter i ING. No obstant això, encara que també és gratuïta, no ofereix remuneració als seus clients.

Així, es tracta d'un compte nòmina dirigit a nous clients que domiciliïn una nòmina o pensió d'almenys 1.200 euros mensuals. L'alta és 100% digital, a través de la pròpia aplicació del banc, per la qual cosa no cal paperassa, únicament una fotografia realitzada en aquell moment amb el telèfon mòbil. Això suposa que no serà necessari passar per la sucursal ni per a un primer contacte.

Això no significa que els clients no rebran cap assessorament: tindran a la seva disposició un agent que atendrà les seves consultes de manera digital. Quant a les comissions, no n'aplica ni de manteniment ni d'administració. A més, permet tenir de manera gratuïta una targeta de dèbit i una altra de crèdit associades al compte.

D'aquesta manera, és cert que el de Deutsche Bank és bastant similar a d'altres comptes nòmina que ja existeixen al mercat, com són les d'ING o Bankinter, per exemple. En el cas de la primera, l'operativa és 100% online, no té comissions ni condicions, i l'ús de targeta és gratuït, així com el treure diners de milers de caixers. És necessari complir una d'aquestes dues opcions: vincular-hi una nòmina, pensió o prestació per desocupació mensual de qualsevol import, o percebre ingressos mensuals d'almenys 700 euros, sempre que procedeixin d'un altre banc.

Així que, en aquest cas, el que marca la diferència és la de Bankinter, que és la que dóna als seus clients una remuneració de fins al 5% el primer any i un 2% el segon, amb un límit, això sí, de 5.000 euros. Per tota la resta, el compte és gratuït i sense permanència, i la targeta de crèdit no té comissions. A canvi, exigeix domiciliar nòmina o pensió d'almenys 1.000 euros mensuals i tres rebuts al trimestre.

Noticias relacionadas

contador