ep imagen de archivo de una sede del banco santander
SANTANDER

El Compte 1 2 3, el producte estrella del Santander, desapareixerà. L'entitat vol unificar tots els seus clients en un únic producte, que exigirà reforçar la vinculació al màxim per a millorar les condicions i reduir les comissions.

  • 4,73€
  • -0,74%

Està previst que aquest dijous s'anunciï "un canvi de paradigma" a l'entitat a través d'un "important llançament que suposa una nova estratègia comercial". Ha estat el propi conseller delegat de Santander España, Rami Aboukhair, qui ho ha comunicat als seus empleats, segons han avançat diversos mitjans.

Els ha explicat que, a partir d'ara, tots els clients de l'entitat tindran el mateix tipus de compte: Santander One. Unificarà les anteriors i exigirà una major vinculació del client amb el banc, la qual cosa redundarà en menys comissions i més bones condicions.

Santander One estarà dirigit tant a particulars com a empreses i inclourà la possibilitat de contractar plans de serveis de valor afegit personalitzats sota el model de subscripció.

Cal recordar que Santander fa gairebé un any anunciava que deixava de comercialitzar el seu famós Compte 1 2 3, encara que els que ja la tinguessin contractada poguessin seguir amb ella. Des de llavors, la veritat és que l'entitat n'ha anat rebaixant a poc a poc els avantatges.

Noticias relacionadas

contador