ep wizink banco
WIZINK

WiZink, l'antiga bancopopular-e, ha adquirit l’empresa emergent especialitzada en finançament instantània de compres espanyola Aplazame. No obstant això, la companyia continuarà operant de manera independent i el seu conseller delegat i fundador, Fernando Cabello-Astolfi, mantindrà el seu càrrec.

El banc ha explicat que busca aprofundir a l'àmbit del comerç electrònic per donar millor resposta a les necessitats dels clients oferint més solucions de pagament flexibles, aprofitant l'intercanvi de coneixements i sinergies que es generaran entre les dues entitats.

Així mateix, el banc ha dit que l'operació li permetrà aprofundir en la seva estratègia de col·laboració amb les tecnològiques financeres, en un nou entorn de mercat sorgit després de la irrupció de nous actors al sector de serveis financers i amb l'aplicació de la nova directiva comunitària de mitjans de pagament.

El conseller delegat i també fundador d’Aplazame, Cabell-Astolfi, ha assegurat estar "molt agraït" per la confiança que WiZink està dipositant en la tecnològica financera en dur a terme aquesta adquisició. "Encara que WiZink i Aplazame seguiran funcionant com dues companyies independents, aquesta compra suposa un pas més per convertir-nos en un referent de mitjans de pagament flexibles i reforça la nostra estratègia digital a endinsar-nos a l'àmbit del comerç electrònic", ha assenyalat de la seva banda el director general del banc, Iñaki Perkins.

Noticias relacionadas

contador