• El nou dipòsit té un compte d'estalvi remunerat al 0,50% TAE i sense comissions
ep emilio saracho
Emilio Saracho, president de Banc PopularBANCO POPULAR

WiZink llança un nou dipòsit a 18 mesos amb una rendibilitat de l'1% TAE (Taxa Anual Equivalent). Ho fa en plena crisi borsària de la seva entitat matriu, Banc Popular, per captar fons, ja que l'import mínim per a la seva contractació és de 5.000 euros i el màxim per a nous clients és de 250.000 euros.

  • 0,32€
  • 0,00%

El nou dipòsit anunciat per l'entitat especialitzada en targetes de crèdit i solucions d'estalvi no té comissions i els seus interessos s'abonen trimestralment en un compte d'estalvi vinculada al dipòsit, segons informa WiZink en nota de premsa. A més, el compte d'estalvi està remunerada al 0,50% TAE i està exempta de comissions.

DEBACLE BORSÀRIA EN POPULAR

El mateix dia que WiZink anuncia el seu nou dipòsit coincideix amb la caiguda en borsa que pateix la seva matriu, Banc Popular que ha arribat a baixar un 17% aquest dijous i continua amb caigudes tot i anunciar la venda del 48,98% de Targobank a Banque Federative du Credit Mutuel.

No obstant això, l'entitat d'Emilio Saracho s'ha vist perjudicada per informacions difoses per El País i l'agència Reuters que posaven en dubte que l'entitat vagi a aconseguir un comprador, a més de subratllar la crítica situació del banc. Concretament, el diari difonia que Popular ha ampliat el termini per rebre ofertes de compra fins a finals de juny davant la falta d'interès comprador i l'agència britànica assenyalava que la Unió Europea (UE) havia posat el focus en Popular de cara a una possible intervenció del banc.

Noticias relacionadas

contador