wells-fargo-a-suivre-a-wall-street 20190927154121

Wells Fargo cau més d'un 4% a la preobertura de Wall Street. El banc reb el càstig dels parquets per uns mals resultats trimestrals en els quals destaca la supressió de més del 80% de la seva retribució a l'accionista.

Els ingressos totals de l'entitat nord-americana s'han situat en 17.800 milions menys dels 18.400 anticipats pels analistes.

El BPA (Benefici per acció) de Wells Fargo ha estat de 0,66 dòlars per sobre dels 0,20 dòlars projectats pel consens d'experts. Cal recordar que l'entitat és l'única dels sis grans bancs dels EUA que s'ha vist obligada a reduir el seu dividend, fins als 10 centaus.

A diferència de JP Morgan i Citigroup, que pugen després de disparar els seus guanys gràcies al trading durant la pandèmia, Wells Fargo ha trobat a faltar la facturació d'aquest àrea.

Wells Fargo continua a més arrossegant un escàndol de comptes falsos que es remunta a 2016. Des de llavors, l'entitat ha estat patint molt, i la seva CEO, Charlie Scharf, ha reconegut recentment que es veuran obligats a retallar llocs de feina per reduir despeses.

Noticias relacionadas

contador