Warren_Buffett_2

El multimilionari inversor nord-americà Warren Buffett ha carregat contra el fundador de Tesla, Elon Musk, per les piulades que va publicar a principis d'agost en què va dir tenir finançament per retirar la companyia de la borsa i que van provocar una jornada caòtica a Wall Street.

  • 539,60$
  • 16,53%

Buffett ha assenyalat en una entrevista a Fox Business que qualsevol pot expressar-se malament en un moment determinat, però "si t'equivoques, el corregeixes immediatament". D'aquesta manera, el magnat ha fet referència a un missatge que Musk va publicar el 7 d'agost al seu compte de Twitter, en què va explicar que estava pensant en retirar esla de la borsa, després d’afirmar que tenia la "inversió assegurada" per a això.

Aquesta piulada va fer que les accions de Tesla es disparessin immediatament, després del qual es va suspendre la seva cotització en borsa entre la confusió dels inversors, que fins i tot es plantejaven si el compte de Musk havia estat piratejat.

"Si tens unes accions que estan pujant com l'escuma, minuts després dius ‘m’he expressat malament quan he dit que tenia el finançament assegurat, volia dir que crec que puc aconseguir finançament' o alguna cosa per l'estil", ha dit Buffett.

El multimilionari, considerat un dels grans referents del mercat d'inversions dels EUA, també ha apuntat que li semblaria molt mala idea que Apple, companyia de la qual posseeix un important nombre d'accions, invertís en Tesla. "Jo donaria suport a qualsevol cosa que faci Tim Cook (conseller delegat d'Apple), però crec que seria molt mala idea ficar-se al negoci automobilístic", ha afegit Buffett.

Ha explicat que la venda de cotxes "no és un negoci fàcil" amb molta competència que dona guanys un any però pèrdues al següent. "No dona un avantatge permanent", ha sentenciat.

Noticias relacionadas

contador