ep recursotesla 20180723135902
EUROPA PRESS - Archivo

Morgan Stanley i Goldman Sachs han deixat de cobrir Tesla. Què significa això per al mercat? En el cas del banc nord-americà, pot ser que està fent negocis directament amb la fabricant de vehicles elèctrics en el seu camí cap a la sortida de Wall Street.

  • 149,93$
  • -3,55%

Per la seva banda, Goldman Sachs va deixar de cobrir Tesla la setmana passada, just abans de confirmar que exerciria com a assessor financer de l'automobilística d’Elon Musk.

El banc nord-americà va retallar aquest dilluns el seu preu objectiu des dels 308 dòlars als 195 dòlars

Precisament, Musk va anunciar el 14 d'agost passat que treballava amb Goldman Sachs i Silver Lake per treure Tesla de borsa.

El CEO de la companyia ho va fer a través del seu perfil de Twitter, en què va afirmar estar "emocionat de treballar al costat de Silver Lake i Goldman Sachs com a assessors financers, a més de amb Watchell, Lipton, Rosen & Katz, Munger i Tolles & Olson com a assessors legals en la proposta de treure a Tesla de borsa".

Amb tot, JP Morgan segueix cobrint Tesla i aquest dilluns retallava el seu preu objectiu, des dels 308 dòlars inicials als 195 dòlars. I tot, basant-se que estaven "tornant a valorar les accions de Tesla només per fonamentals, ja que el finançament (per la seva exclusió de borsa) no ha estat assegurada".

Noticias relacionadas

contador