• Softbank, Microsoft i ebay, entre els actuals inversors de la plataforma de comerç electrònic
saqueos tiendas

Walmart està en negociacions per adquirir el 40% de Flipkart, la companyia índia de comerç electrònic. Una compra que significaria una resposta directa a l'expansió d'Amazon a la tercera economia més gran de tot Àsia.

  • 60,24$
  • 0,13%

Segons informa Reuters, el gegant nord-americà del mercat minorista completaria així una de les seves operacions a l'estranger, que Walmart espera tancar al llarg de la propera setmana. Encara es desconeixen xifres, tot i que s'apunta que Flipkart estaria valorada en més de 12.000 milions de dòlars (a prop de 10.000 milions d'euros) tenint en compte que el fons Vision Fund de la ‘teleco’ japonesa Softbank va comprar aproximadament el 20% de l'empresa l'any passat per 2.500 milions de dòlars (2.000 milions d'euros).

La injecció inicial del gegant del 'retail' elevaria la valoració de l'empresa als 13.314 milions d'euros

Entre els inversors actuals de Flipkart es troben també el fons nord-americà Tiger Global Management, el grup xinès Tencent, el gegant tecnològic Microsoft i la popular plataforma de compra i venda, ebay.

Per la seva banda, la injecció inicial de Walmart elevaria la valoració de Flipkart als 20.000 milions de dòlars (13.314 milions d'euros) segons Bloomberg. Una operació que tindria lloc després que el colós del venda al detall nord-americà compri l'empresa de realitat virtual Spatialand i posi en marxa el seu propi 'núvol' per augmentar la seva productivitat i disputar-li a Amazon un major percentatge del mercat minorista als Estats Units.

Noticias relacionadas

contador