tim-cook-ceo-apple 0
Brendan McDermid/Reuters

Apple aposta pels cotxes sense conductor. El gegant tecnològic de Silicon Valley ha forjat una aliança amb l'alemanya Volkswagen per a la fabricació d'aquest tipus de vehicles.

  • 169,30$
  • -0,35%
  • 139,30€
  • 1,60%

L'acord posa punt i final a una sèrie de negociacions entre els de Copertino i la fabricant d'automòbils propietat de populars marques com Audi i Seat.

La tecnològica convertirà les T6 Transporter en vehicles autònoms per als seus empleats

Segons fonts citades per CNBC, Apple va negociar al passat amb altres fabricants alemanyes com BMW i Mercedes-Benz, que van acabar rebutjar l'acord per les exigències de la tecnològica en tot el referent al control sobre les dades i el disseny dels vehicles.

Finalment, la tecnològica ha tancat un acord amb Volkswagen per convertir les T6 Transporter en automòbils autònoms per als seus empleats.

Una aliança que, de moment, no anirà més enllà d'aquesta col·laboració per proporcionar un vehicle de desplaçament als empleats d'Apple. No obstant això, l'operació sembla tornar a posar en evidència que els de Cook estan encara lluny d'alguns dels seus competidors en el negoci dels vehicles autònoms.

Altres gegants tecnològics com Google, ja van invertir fa temps en iniciatives com Waymo. No obstant això, altres companyies estan afrontant problemes amb aquest sector. Uber va anunciar dimecres que tancaria les seves operacions a Arizona, amb la corresponent retallada de 300 treballadors.

Noticias relacionadas

contador