vertice 360 camara

Volatilitat en Vértice 360º aquest dilluns al Mercat Continu. La productora i distribuïdora audiovisual, que ha arribat a disparar-se un 5%, es desploma ara un 9% mentre negocia l'entrada d'un inversor institucional, sobre el qual va informar divendres passat al tancament del mercat. La companyia va arribar a tocar fons el 16 de març als 0,010 euros per acció i va entrar en subhasta de volatilitat.

  • 1,54€
  • -0,65%

Vértice 360º va afirmar divendres passat que està "negociant l'entrada d'un inversor institucional a llarg termini en el capital", en un comunicat enviat pel grup a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La productora audiovisual va rebutjar l’agrupament d'accions (contrasplit) suggerit per la CNMV

La companyia ha subratllat que "està negociant formalitzar operacions d'integració d'entitats del sector audiovisual que són importants per a Vértice" i que "les operacions d'integració esmentades es produiran, si escau, a canvi del lliurament d'accions que integren l'autocartera, si bé, ha de precisar al respecte que, a dia de la data, Vértice no ha incrementat l'autocartera preexistent".

A més, Vértice va explicar que "ha treballat en aquestes operacions des de fa un any i mig" i que "quan es concreti alguna de les operacions assenyalades, les publicarà immediatament a través d’un fet rellevant" a la CNMV.

VÈRTEX VA DIR 'NO' A L’AGRUPAMENT D'ACCIONS (CONTRASPLIT)

Els accionistes de Vértice 360º van rebutjar el passat 11 de maig de forma gairebé unànime la proposta del consell d'administració de realitzar un agrupament d'accions (contrasplit) per agrupar deu accions actuals de 0,001 euros de valor nominal en una nova acció de 0,01 euros de valor nominal, tal i com suggeria la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

"La junta general d'accionistes, per una majoria de vot del 99,47% dels accionistes presents o representats, va acordar rebutjar la proposta inclosa al punt tercer de l'ordre del dia, a recomanació de la CNMV, de realitzar un agrupament d'accions (contrasplit) de les accions de la companyia", ha anunciat l’empresa.

Vértice 360º va incloure la proposta de dur a terme un agrupament d'accions (contrasplit) a l'ordre del dia de la seva junta d'accionistes després que la CNMV recomanés a l'empresa a mitjans de març que portés a terme aquesta mesura amb l'objectiu d'evitar el risc d’una negociació desordenada de les seves accions.

En concret, el supervisor aconsellava "màxima" cautela a accionistes i inversors de l'empresa, ja que no podia descartar el risc de negociació desordenada que transmeti "una imatge distorsionada sobre el seu valor", especialment després de l'admissió a cotització de les noves accions sorgides de la recent ampliació de capital.

Noticias relacionadas

contador