ep archivo   cartel de tienda de vodafone
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Les accions de Vodafone pugen amb força aquest dilluns després de conèixer-se la dimissió de Nick Read com a conseller delegat de la companyia. Deixarà el càrrec el proper 31 de desembre i serà substituït, fins que se'n nomeni nou CEO, per l'actual directora financera de Vodafone, Margherita Della Valle.

  • 0,70£
  • 1,50%

Read es mantindrà com a assessor del Consell d'Administració de Vodafone fins al 31 de març de 2023. “Ha estat un privilegi passar més de 20 anys de la meva carrera a Vodafone i estic orgullós del que hem brindat als clients i la societat a Europa i Àfrica. Vaig estar d'acord amb el Consell que ara és el moment adequat per passar el comandament a un nou líder que pugui aprofitar les fortaleses de Vodafone i capturar les importants oportunitats que s'acosten", ha assenyalat.

Per part seva, Margherita Della Valle accelerarà l'execució de l'estratègia de l'empresa per millorar-ne el rendiment operatiu i generar valor per als accionistes. A més de ser nomenada directora executiva interina del grup, també continuarà com a directora financera.

"Recentment, Margherita ha estat assumint un paper operatiu més ampli dins de la companyia i la Junta la recolza plenament com a directora executiva interina del grup", ha assegurat el president de Vodafone, Jean-François van Boxmeer, que també ha agraït a Read" el seu compromís i la seva important contribució a Vodafone com a director executiu i al llarg de la seva carrera de més de dues dècades a la companyia".

"Durant els seus quatre anys com a CEO, va liderar Vodafone durant la pandèmia, assegurant que els nostres clients romanguessin connectats amb les seves famílies i negocis. Ha centrat Vodafone a Europa i Àfrica com un proveïdor de connectivitat convergent i ha liderat la indústria a Europa a la alliberament de valor de la infraestructura de torre", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador