ep establecimientovodafone
EUROPA PRESS - Archivo

Vodafone oferirà tots els partits de LaLiga Santander i la Lliga de Campions a Vodafone TV Bars, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

Aquest nou paquet, dissenyat per a bars, restaurants i cafeteries inclou tots els partits de LaLiga Santander (incloent-hi el Partidazo), de LaLiga 1/2/3, de la Copa del Rei, de la UEFA Lliga de Campions i de la UEFA Lliga d’Europa.

A més de futbol, ​​el paquet inclou partits de tennis (US Open, Roland Garros, Australian Open i altres competicions de l'ATP World Tour i la WTA) i motor (FIA WEC 6 Hores de Silverstone del Campionat del Món de Resistència, Fórmula 1, Mundial de Superbikes, Mundial de Motocròs, FIA WTRC, Mundial de Resistència, entre d'altres).

Els clients podran comptar també amb tot el ciclisme: La Volta a Espanya, Giro d'Itàlia, Tour de França, UCI World Championships, UCI World Tour, les 6 days sèries, ciclisme en pista, Campionat del Món ciclisme en ruta, Volta a Gran Bretanya, GP de Valònia, GP Quebec, GP Montreal, Giro de l'Emília, Gir de Llombardia, Paris Tours, etc.

Aquests continguts s'emetran a Vodafone TV Bars que compta amb els canals LaLiga TV, Eurosport 1 i Eurosport 2, Motorsport.tv, GarageTV, Extreme Sports, Fight, Real Madrid TV, Betis TV i Sevilla TV.

La companyia ha indicat que l'oferta ja està disponible per 280 euros al mes i ha assegurat que Vodafone TV Bars és l'únic servei de televisió premium per a locals públics recomanat per la Federació Espanyola d'Hostaleria i Restauració (FEHR).

Noticias relacionadas

contador