• A Espanya, ha ingressat 1.257 milions d'euros
ep tienda vodafone
EUROPA PRESS

La companyia de telecomunicacions ha presentat els resultats del tercer trimestre de 2017 aquest dijous. Vodafone ha obtingut uns ingressos d’11.797.000 d'euros, fet que suposa un 3,6% menys que durant el mateix període de l'any passat.

  • 0,69£
  • 0,12%

En la divisió d'Europa, la ‘teleco’ hi ha registrat pitjors xifres, ja que ha ingressat 8.631.000 d'euros enfront dels 8.878 de l'exercici anterior. Pel que fa a la regió d'Àfrica, Europea de l'Est i Pacífic (així ho aglutina la companyia), les dades també són negatives, ja que ha ingressat 2.864 milions enfront dels 3.035 milions del 2016.

Vodafone ha ingressat un 23% menys a l'Índia respecte al mateix exercici de 2016

El CEO de la companyia, Vittorio Colao, ha valorat aquests resultats. "Hem mantingut un bon impuls comercial durant el tercer trimestre. L'ús de dades continua creixent fortament, i hem superat la fita de 100 milions de clients de 4G. Vam fer un gran progrés amb la convergència, aconseguint el nostre millor trimestre per al creixement de clients en banda ampla d'alta velocitat a Europa", ha indicat.

A Espanya, Vodafone ha ingressat la mateixa quantitat que durant el mateix període de l'any passat amb un total de 1.257 milions d'euros. Els ingressos per servei, no obstant això, van créixer un 2% a causa de l’"impuls dels clients tant en dispositius mòbils com a fixos". Una altra de les bones notícies per a la companyia de telecomunicacions a Espanya és l'increment dels ingressos als paquets convergents ja que han crescut un 13,1% i ja representen el 59% dels ingressos totals dels consumidors.

Una de les raons per les quals Vodafone hagi tingut aquesta retallada d'ingressos ha estat la difícil situació que viu a l'Índia, un dels punts clau al seu negoci. La companyia s'ha deixat un 23,1% a causa de la intensa competència de preus i l'eliminació de taxes per intentar atraure els clients.

Noticias relacionadas

contador