• Las partes defendían que la unión de ambas empresas crearía una nueva compañía de comunicaciones totalmente integrada
ep vodafone 20170523131803
EUROPA PRESS

El grup Vodafone ha desistit del seu intent de combinar el negoci de la seva filial de telefonia mòbil a Malta amb l'operadora de comunicacions fixes Melita en no poder satisfer els requisits exigits per les autoritats de competència del país, segons ha informat la companyia britànica en un comunicat, informa Europa Press.

  • 0,76£
  • 3,85%

El passat mes de maig, Vodafone Group, Apax Partners Midmarket i Fortino Capital van anunciar la seva intenció de combinar Vodafone Malta i Melita per crear una "empresa totalment integrada de telecomunicacions" al país que hauria operat sota la marca Vodafone.

Des de llavors, les parts han cooperat "àmpliament" amb l'Autoritat de Competència Maltesa (McCaa) per obtenir la seva aprovació de l'operació de fusió, a la qual els actuals accionistes de Melita haguessin tingut un 51% de l'empresa combinada i Vodafone el 49 % restant.

"No obstant això, ara ha quedat clar que les parts han estat incapaços de satisfer els requisits de la McCaa i en conseqüència han decidit donar per conclosa la transacció i retirar la notificació", han informat aquest divendres en un comunicat.

A l'anunci de l'operació, les parts defensaven que la unió de les dues empreses crearia una nova companyia de comunicacions totalment integrada amb la mida i els recursos necessaris per oferir paquets convergents als consumidors i una àmplia gamma de serveis empresarials.

contador