ep imagen de recurso de un letrero de vodafone
EUROPA PRESS - Archivo

Vodafone reobre la guerra de preus entre les 'telecos' que operen a Espanya. La companyia basada al Regne Unit ha anunciat aquest dilluns la seva nova aposta de tarifes mòbils amb dades il·limitades i tecnologia 5G des de 32,99 euros al mes.

  • 0,67£
  • 0,81%

Les noves tarifes (Il·limitada i Il·limitada Maxi) suposen una reducció de 8 i 9€/mes, respectivament, respecte a l'oferta anterior. A més, l'operadora llança una promoció que inclou el pack Seriefans de Vodafone TV durant 1 any sense cost addicional, amb la tarifa de valor més alt, Il·limitada Total.

La nova tarifa Il·limitada inclou dades il·limitades i 5G, per 32,99€/mes. Aquesta tarifa està recomanada per a clients que fan ús de xarxes socials, apps de missatgeria i escolten música online, amb una velocitat de 2Mbps.

La nova tarifa Il·limitada Maxi inclou dades il·limitades i 5G per 36,99€/mes. Aquesta tarifa està recomanada per a clients que escolten música en streaming, reprodueixen vídeos 4k en mobilitat o fan un ús avançat de les xarxes socials, amb una velocitat de 10Mbps. A més, en el cas de professionals i petites empreses, inclou 100 minuts de trucades a l'estranger.

D'altra banda, la tarifa Il·limitada Total inclou dades il·limitades a màxima velocitat 5G mantenint el preu de 49,99€/mes. La tarifa Il·limitada Total permet gaudir de navegació ultraràpida, visualitzar vídeos en streaming de màxima qualitat, jugar a videojocs online, descarregar i carregar fitxers de molta grandària, etc… amb una velocitat d'1Gbps. A més, en el cas de professionals i petites empreses, inclou 1000 minuts d'anomenades a l'estranger.

Així mateix, la tarifa limitada Total inclou sense cost el pack Seriefans (valorat en 10€/mes) de Vodafone TV durant 1 any per a noves altes i clients existents que contractin el pack en promoció, amb l'objectiu que puguin gaudir dels millors continguts en els seus dispositius connectats (Smart TV, telèfons intel·ligents, tauleta, PC i Chromecast). El pack inclou totes les sèries de HBO España, FOXNOW, AXN Now, així com tots els canals especialistes en sèries com FOX, AXN, TNT, SYFY, Carrer 13 i AXN White.

Els clients que ho prefereixin podran triar enlloc de Seriefans un descompte de 10€/mes sobre la quota dels packs Serielovers (valorat en 14€/mes) o Cinefans (valorat en 12€/mes), amb un preu promocional de 4€/mes i 2€/mes respectivament, durant 1 any. El pack Serielovers inclou tot el contingut del pack Seriefans, a més d'Amazon Prime amb Prime Vídeo i resta d'avantatges d'una subscripció Prevalgui. El pack Cinefans inclou el cinema independent de FILMIN i tots els canals especialistes en cinema com el canal Hollywood, Movistar Estrenas, SOMOS i DARK.

Tots els paquets, a més dels habituals canals de la TDT, inclouen de regal els canals i continguts sota demanda de AMC, FOX Life, Cosmo, Comedy Central, XTRM, TCM, Sundance TV, Eurosport 1, National Geographic, National Geographic+, Canal Cuina, Decasa, MTV, MyMTV Music, Sol Música i HIT TV.

Les segones línies, mòbils i convergents, estan disponibles amb un preu fins a un 50% inferior a les principals. En concret, la tarifa Il·limitada Maxi per 18,5€/mes i la Il·limitada Total per 25€/mes. L'oferta convergent manté les tarifes i preus actuals.

Noticias relacionadas

contador