viscofan portada buena producto

Viscofan puja prop d'un 5% aquest dilluns després de publicar resultats divendres passat al tancament del mercat. Des de Renta4 destaquen que la companyia ha batut expectatives amb els comptes trimestrals, i subratllen a més que reiteren les seves previsions per a la resta de l'any.

  • 60,50€
  • -1,47%

Renta4 posa així el seu preu objectiu en revisió (l'anterior era de 48,60 euros per acció) i reitera el consell de 'sobreponderar' per als títols de la cotitzada.

L'entitat de banca privada en valora especialment de manera positiva " la visibilitat del negoci (indústria essencial), la fortalesa del balanç i la solidesa en la generació de caixa". Renta4 recorda també que Viscofan va celebrar la seva Junta divendres passat, i que s'hi va aprovar el repartiment d'un dividend de 0,96 euros, a pagar el 20 de juny .

Des de Bankinter també reconeixen que els resultats de la companyia "són molt positius" i destaquen que superen les seves expectatives.

D'altra banda, Viscofan va reconèixer que des de gener la seva activitat s'ha vist influenciada per l'evolució del coronavirus que es va iniciar a la Xina, estenent-se per l'Àsia i posteriorment per Europa i Amèrica.

En aquest context, el grup ha mantingut una intensa activitat comercial i operativa que ha permès que totes les seves plantes continuïn produint, alhora que s'han aplicat els protocols de lluita contra el coronavirus, s'ha incrementat el proveïment de matèries primeres i s'ha reforçat l'activitat de logística i cadena de subministrament per atendre les comandes dels clients i garantir la seguretat dels treballadors.

Noticias relacionadas

contador