ep botella de cerveza 20201014131704
VIDRALA - Archivo

Vidrala durà a terme una ampliació de capital alliberada per import de 1,38 milions d'euros a través de l'emissió i posada en circulació de més de 1,35 milions d'accions ordinàries, amb un valor nominal de 1,02 euros per títol, amb l'objectiu de retribuir els seus accionistes, fomentar la liquiditat sel seu valor i reforçar l'estructura de recursos propis derivada de la capitalització de les reserves.

  • 98,20€
  • 2,83%

El fabricant de vidre ha informat aquest dimecres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que les accions emeses en virtut d'aquesta ampliació de capital seran assignades de manera "gratuïta" als accionistes de la societat en la proporció d'una nova acció per cada 20 títols antics que posseeixin.

Durant el període de negociació dels drets d'assignació gratuïta, que podran exercitar-se durant 15 dies naturals a comptar des de la publicació de l'ampliació en el Butlletí Oficial del Registre Mercantil, prevista per al 21 d'octubre, és a dir, des del 22 d'octubre fins al 5 de novembre, tots dos inclusivament.

Durant aquest període, els titulars podran optar per rebre accions de nova emissió o transmetre en el mercat tots o part dels drets d'assignació gratuïta dels quals siguin titulars. Així mateix, es podran adquirir en el mercat drets d'assignació gratuïta.

Noticias relacionadas

contador