ep tubos de ensayo con muestras de pacientes durante la quinta jornada del test serologico masivo de
Eduardo Parra - Europa Press

Vertex Pharma es desploma després d'abandonar un assaig contra la deficiència de proteïnes i que estava destinat a competir amb els productes de Grifols basats en plasma sanguini humà.

  • 394,28$
  • 0,20%

Les accions de Vertex baixen un 11% en la preobertura de Wall Street, fins a 240 dòlars, a causa de les grans esperances que el mercat tenia en aquest desenvolupament.

La rival de Grifols ha cancel·lat un assaig amb una molècula sintètica que podria haver fet competència als seus productes, basats en plasma sanguini humà.

La biotecnològica ha confirmat que deixarà de desenvolupar un medicament per a tractar una deficiència de proteïna hereditària que pot causar malalties pulmonars i hepàtiques.

La companyia abandona així el desenvolupament del VX-814, que estava destinat a tractar la deficiència d'alfa-1 antitripsina, a causa de problemes de seguretat detectats en un assaig clínic en etapa intermèdia.

"Amb base en les elevacions dels enzims hepàtics observats, juntament amb la determinació que no podríem aconseguir de manera segura els nivells d'exposició objectiu amb VX-814, estem discontinuant el desenvolupament addicional d'aquesta molècula", ha declarat Carmen Bozic, directora mèdica de Vertex.

Noticias relacionadas

contador