urbas presidente

Urbas ha comprat Fortia Healthcare -especialitzada en residències de gent gran, Senior Living i Senior Housing, centres de dia, habitatges tutelats, serveis hospitalaris, atenció domiciliària, teleassistència i serveis sanitaris digitals-, posicionant-se així al mercat amb un portfolio potencial de 5.000 places.

  • 0,00€
  • 2,50%

Amb aquesta adquisició, la companyia llança una nova àrea de negoci per desenvolupar a Espanya centres residencials i sociosanitaris focalitzats al segment Senior.

Aquesta operació se suma a l'acord marc signat amb la socimi belga Care Property Invest al mes de gener passat per a l'adquisició de sòls i l'execució completa de projectes 'clau en mà' a Madrid, Andalusia, el País Valencià, Galícia i Aragó, amb un valor potencial global fins als 140 milions d'euros. Ara, amb aquesta nova línia de negoci, Urbas avança en la seva estratègia de diversificació al sector Senior i Healthcare sumant la gestió directa i integral de centres residencials i sociosanitaris als serveis de desenvolupament immobiliari i construcció dels projectes residencials.

Les previsions d'aquesta nova activitat de negoci passen per assolir 2.000 places en funcionament el 2025 i arribar a les 5.000 el 2030 per esdevenir un dels operadors de referència del mercat.

"El creixent interès inversor per aquest segment es recolza en fonaments ferms, com el dèficit estructural de places de qualitat i l'antiguitat de l'estoc existent, l'envelliment de la població i la seguretat d'una demanda creixent", explica Juan Antonio Acedo, president de Urbes.

La companyia ha indicat que, amb aquesta compra, consolida la seva estratègia de creixement, dona "molta visibilitat" i millora les previsions del seu Pla de Negoci que inicialment preveu assolir el 2025 més de 2.000 milions euros de capitalització, més de 1.000 milions de facturació i un EBITDA de gairebé 150 milions.

Noticias relacionadas

contador