ep archivo   juan antonio acedo presidente de urbas
SERGIO CUETO - Archivo

Urbas ha signat un acord amb el Ministeri de l'Habitatge d'Aràbia Saudita (MONRAH, Ministre Municipal i Rural Affairs and Housing) i el Ministeri d'Inversions (MISA, Ministre of Investment) per participar en els projectes immobiliaris inclosos a 'Visió 2030' , programa governamental que preveu desenvolupar 75.000 habitatges addicionals fins al 2030 i assolir l'objectiu del 70% dels habitatges en propietat.

  • 0,00€
  • 2,44%

La firma d'aquest acord arriba després que l'Empresa Nacional de l'Habitatge d'Aràbia Saudita (NHC, National Housing Company) hagi qualificat Urbas per desenvolupar paquets d'actuació d'entre 500 i 1.500 habitatges.

Aquest acord consolida el posicionament d'Urbas a Aràbia Saudita i reconfirma la seva estratègia de permanència a llarg termini, segons ha destacat la companyia en un comunicat. En aquesta àrea, Urbas Middel East, empresa filial constituïda per al desenvolupament de les activitats del grup al Golf Pèrsic, treballa per adjudicar-se un projecte d'entre 1.000 i 1.500 habitatges en un dels desenvolupaments d'NHC a Riad.

Aquest projecte es construirà amb les capacitats de la 'joint venture' signada al mes d'agost passat amb Arkal, constructora saudita pertanyent al Príncep Sultà bin Abdullah bin Abdulaziz Al Saud. L'objectiu d'aquesta aliança és participar en megaprojectes d'infraestructures (també en el marc del Programa Visió 2030, com els desenvolupaments Qiddiya Entertainment City, NEOM, Red Sea Project o Roshn).

Urbas conclou que tot això està ampliant la seva projecció a l'Orient Mitjà que, juntament amb Llatinoamèrica i Àfrica, són regions estratègiques per a la companyia. L'empresa subratlla les "importants" expectatives de negoci a altres països del Golf Pèrsic i en altres activitats, com són les infraestructures relacionades amb l'aigua, el gas i les energies renovables.

Noticias relacionadas

contador