urbascb
0,00€
  • 0,00€
  • 0,00%

Urbas Grup Financer (+11%) ha arribat a un acord amb els seus dos màxims accionistes de referència, Robisco Capital Markets i Quamtium Venture, segons el qual aquests garanteixen l'estabilitat financera de la companyia i confirmen el seu suport i confiança en el seu futur, segons ha informat aquest dilluns la promotora immobiliària.

En virtut d'aquest pacte, les societats aportaran fons perquè el grup presidit per Juan Antonio Acedo Fernández faci front als pagaments i obligacions derivats de la seva activitat ordinària durant el present exercici.

Per a això, Robisco Capital Markets i Quamtium Venture posaran a disposició de la promotora immobiliària una línia de crèdit que estarà operativa, com a mínim, fins al 31 de desembre del 2019.

També està previst que els dos accionistes cancel·lin deute tant de proveïdors com de creditors de l'empresa cotitzada en borsa per tal de contribuir a consolidar l'estabilitat d'Urbas, així com de reforçar la seva activitat.

A més, el conveni contempla la possibilitat que Robisco Capital Markets i Quamtium Venture elevin el seu pes dins el capital social de la companyia mitjançant la transformació del deute comprat en títols d'Urbas.

"L'acord aconseguit amb aquestes dues societats és una operació altament beneficiosa per a la companyia, ja que permet consolidar l'estructura del seu balanç i millorar les seves ràtios financeres, alhora que reforça l'activitat i el desenvolupament dels seus negocis, i ratifica la confiança i l'aposta que els principals accionistes han fet en el futur de la companyia", ha assegurat Juan Antonio Acedo Fernández, recentment nomenat president del grup, després que la formalització del pacte aconseguís el vot favorable de tots els consellers.

Noticias relacionadas

contador