uniqlo

Uniqlo, el minorista global japonès, impulsa la seva expansió internacional a Europa amb el seu desembarcament a Dinamarca amb una botiga a Copenhaguen a la primavera de 2019, segons ha informat la companyia.

Dinamarca es convertirà en el novè mercat on la marca nipona serà present a Europa

En concret, la primera botiga danesa estarà situada a Stroget, un dels carrers de vianants més llargues d'Europa, a Louises Hus, un edifici històric de mitjans del segle XVIII. L'establiment disposa de gairebé 1.400 metres quadrats que estan dividits en tres plantes on ofereixen la línia 'LifeWear' per a home, dona i nen.

Uniqlo reforça la seva presència a Europa després d'anunciar aquest any els seus plans d'obrir a Suècia i als Països Baixos a la tardor d'aquest any, de manera que Dinamarca es convertirà en el novè mercat on la marca nipona serà present al 'Vell Continent'.

La marca japonesa, una de les principals competidores de l’Inditex, compta actualment amb presència al Regne Unit amb 11 botigues, França (25), Rússia (29), Alemanya (5), Bèlgica (3) i Espanya, on compta amb dos establiments a Barcelona, ​​on va desembarcar el setembre de l'any passat.

El conseller delegat d’Uniqlo Europa, Taku Morikawa, s'ha mostrat molt "content" de l'inici de l'expansió de la companyia a Escandinàvia amb l'obertura de la primera botiga a Dinamarca. "Estem desitjant introduir la nostra marca i el 'LifeWear' als consumidors danesos, que valoren les peces amb bon disseny, funcionals i de qualitat", ha subratllat Morikawa.

'LifeWear' és el compromís d’Uniqlo de crear peces que satisfacin les necessitats del dia a dia de tots els estils de vida i que destaquen per la seva alta qualitat, funcionalitat, assequibilitat i estar en constant millora.

Noticias relacionadas

contador