• Uniqlo és un dels principals competidors de Zara, insígnia del Grup Inditex
ep uniqlo on line
UNIQLO

Uniqlo ha llançat la seva botiga en línia en espanyol amb l'objectiu d'oferir el seu concepte de roba 'LifeWear' als consumidors i ho fa gairebé un mes abans de l'obertura del seu primer establiment físic a Espanya, segons ha informat la insígnia de moda japonesa en un comunicat.

El web compta amb el servei 'Click & Collect', de lliurament en un o dos dies, i que permet als clients recollir la seva comanda als punts de venda d’Uniqlo

En concret, la companyia tèxtil, que és un dels principals competidors de Zara, insígnia del Grup Inditex, vol oferir als consumidors espanyols una experiència de compra en línia millorada íntegrament en espanyol per poder comprar la col·lecció completa d’Uniqlo per a dona, home, nen i nadó, recull Europa Press.

D'aquesta manera, la botiga 'online' comptarà amb la col·lecció completa d'essencials de la insígnia nipona i pròximament estaran disponibles les col·laboracions amb JW Anderson i Ines de la Fressange. La companyia ha precisat que a Espanya, la col·lecció Uniqlo Kids i Uniqlo Baby només estarà disponible per a la compra en línia.

El web compta amb el servei 'Click & Collect', de lliurament en un o dos dies, i que permet als clients recollir la seva comanda als punts de venda d’Uniqlo a Espanya per 4,95 euros, mentre que el servei és gratuït per compres superiors als 20 euros. Les despeses d'enviament són de 4,95 euros amb l'enviament estàndard (de dos a cinc dies), mentre que ascendeixen a 9,95 euros en l’exprés (d'un a dos dies). Les devolucions poden fer-se en botiga o per correu postal en un termini màxim de 30 dies.

ARRIBA A ESPANYA EL 20 DE SETEMBRE

Uniqlo té previst obrir a Barcelona la seva primera botiga a Espanya el pròxim 20 de setembre, de manera que l'espanyol es converteix en el mercat número 19 on la companyia té presència a nivell mundial, el sisè a Europa. L'establiment, que s'ubicarà al número 18 del passeig de Gràcia, comptarà amb una superfície de vendes d'aproximadament 1.730 metres quadrats repartits en quatre pisos.

D'aquesta manera, comença el compte enrere perquè arribi a Espanya el 'LifeWear', el concepte d’Uniqlo en què es basa la seva aposta pels bàsics essencials de qualitat, la tecnologia aplicada als teixits i la investigació per al desenvolupament de peces funcionals.

Noticias relacionadas

contador