• El CEO d’Uniqlo assegura que entrar a Espanya és "una fita important del pla d'expansió internacional" de la marca
ep uniqlo abrira este otonobarcelonaprimera tiendaespana
UNIQLO

UNIQLO, la internacional empresa japonesa de roba casual, anuncia que aterrarà a Espanya amb l'obertura de la seva primera botiga a Barcelona la tardor de 2017.

L'establiment estarà situat al Passeig de Gracia, un dels carrers comercials més prestigiosos de la ciutat. La tenda comptarà amb una superfície total de 1.730 metres quadrats dedicats a la venda i distribuïts en quatre plantes.



El CEO d’Uniqlo assegura entrar entrar a Espanya és "una fita important del pla d'expansió internacional" de la marca

Una nova opció per als amants de peces de roba innovadores, funcionals i de gran qualitat que UNIQLO desenvolupa sota el concepte LifeWear de la marca i compta amb diferents opcions per a dones i homes.

Amb l'obertura de la botiga de Barcelona, UNIQLO suma un nou establiment als 45 que ja té arreu d'Europa, en països com el Regne Unit, França o Alemanya.

El president i CEO de Fast Retailing de Uniqlo, Tadashi Yanai, ha assegurat que entrar a Espanya és "una fita important del pla d'expansió internacional" de la marca, i ha destacat que Barcelona és la ubicació perfecta perquè és una ciutat plena de disseny, innovació i creativitat.

Uniqlo va obrir la seva primera botiga a Japó el 1984 i actualment disposa de 1.800 botigues a 18 països, als quals Espanya s’hi sumarà com el sisè país europeu.

Noticias relacionadas

contador