siege-unicredit

Unicredit ha guanyat un 53,7% menys durant els nou primers mesos de 2018, respecte al mateix període de l'any anterior. El banc italià va aconseguir un benefici de 2.165 milions d'euros fins al setembre.

  • -
  • -

L'entitat financera italiana assegura que aquest resultat es deu a la seva "exposició en el banc turc Yapi Kredi", en el qual controla el 81,9% del capital, a més de les "provisions addicionals davant les sancions dels EUA".

Concretament, en el banc turc Yapi Kredi, en què controla el 81,9% del capital

Per la seva banda, les despeses operatives de la companyia van ser de 7.981 milions d'euros, un 6,6% menys que durant el mateix període de l'any anterior. Els seus ingressos, d'altra banda, van arribar als 14.868 milions, un 1,1% menys.

Amb tot, la ràtio de solvència d'Unicredit CET1 'fully loaded' s'ha situat al 12,11%, un 1,7% menys que l'any anterior. El conseller delegat de l'entitat, Jean Pierre Mustier, afirma que han posat en marxa mesures contra l'exposició del banc als mercats emergents com el turc, a més de defensar els resultats tot i el "context difícil" en què es troba la seva entitat.

Finalment, Unicredit ha reiterat el benefici net del banc per 2019, que hauria de ser de 4.700 milions d'euros per complir-se.

Noticias relacionadas

contador