unicajabanco ingracion

Unicaja Banco ha culminat la integració tecnològica i operativa de Liberbank, duta a terme aquest cap de setmana passat. Així, els clients procedents de Liberbank ja poden operar a través dels canals d'Unicaja Banco.

  • 1,14€
  • -0,95%

La banca digital origen Liberbank via web ha quedat redirigida automàticament a la pàgina web d'Unicaja Banco i els clients hi poden accedir, per aquesta via o descarregant-se l'aplicació mòbil de banca digital d'Unicaja Banco amb les mateixes claus d'accés que tenien fins al moment. Així mateix, ha quedat restablida l'operatòria de Bizum i les transferències immediates. La xarxa de caixers automàtics i TPV per a compres en comerços i a través d'Internet operen amb normalitat, ja que es poden veure els saldos i moviments actualitzats.

Amb la integració tecnològica, conclou en menys d'un any el procés de fusió d'Unicaja Banco i Liberbank, que permet a Unicaja Banco "comptar amb una plataforma unificada més potent i eficaç, amb més capacitats i estàndards de seguretat a tots els centres i canals d'atenció del banc, així com la generació de sinergies i la creació de valor per a clients i accionistes", ha dit l'entitat en un comunicat.

La preparació d'aquest procés ha suposat més de 700.000 hores de treball desenvolupades durant vuit mesos per un equip de més de 500 persones. S'han fet la migració de més de 200 milions de documents digitalitzats d'1,8 milions de clients d'origen Liberbank. El procés també ha implicat la integració de 575 oficines, 1.249 caixers automàtics i 2.700 dispositius mòbils procedents de Liberbank.

Així mateix, la integració tecnològica ha suposat, de cara a la plantilla, el desenvolupament d'un programa de formació presencial i en línia proper a les 150 hores de mitjana, desenvolupat per 176 grups de formació i dirigit a 2.300 treballadors.

Noticias relacionadas

contador