unicaja junta 2024
Unicaja

Unicaja ha celebrat aquest divendres la seva Junta d'Accionistes en què ha designat president del Consell d'Administració José Sevilla Álvarez i destinar més de 132 milions d'euros a dividends. Es preveu que el pagament als accionistes, de 0,049.722 euros bruts, es faci efectiu el 19 d'abril.

  • 1,30€
  • -0,23%

El dividend representa un 'pay out' del 50% respecte als guanys obtinguts el 2023. A més, s'ha aprovat destinar a reserves voluntàries 140.558.744,68 euros.

També reduir el capital social prèvia obtenció, si escau, de les autoritzacions regulatòries corresponents, fins a un import màxim de 25.220.918 euros, corresponent a 100.883.672 accions de 0,25 euros de valor nominal, representatives del 3,8% del capital social.

Pel que fa als nomenaments, Unicaja ha designat president del Consell d'Administració José Sevilla Álvarez després d'haver rebut la no objecció per part del supervisor. En conseqüència, esdevé efectiva la renúncia presentada per Manuel Azuaga Moreno als seus càrrecs de president i conseller.

En aquest sentit, el Consell d'Administració ha manifestat "unànimement el seu agraïment més sincer i profund a Manuel Azuaga Moreno per la seva intensa dedicació i compromís, exalçant la seva professionalitat i esforç, la seva prudència i sentit de la responsabilitat".

També s'ha acordat, després de la seva reelecció com a consellera, reelegir María Luisa Arjonilla López com a presidenta de la Comissió de Nomenaments i vocal de la Comissió d'Auditoria i Compliment Normatiu. Així mateix, el Consell d'Administració ha acordat designar Nuria Aliño Pérez com a secretària i membre de la Comissió de Transformació Digital, Innovació i Tecnologia, per cobrir la vacant causada en aquesta Comissió pel venciment de mandat de Felipe Fernández Fernández.

Com a conseqüència dels acords adoptats, el nombre de membres del Consell dAdministració de l'empresa continua fixat en 15.

Noticias relacionadas

contador