ep el fundador de tesla elon musk
Natan Dvir - Archivo

Els inversors aficionats van provocar que els títols de GameStop es disparessin aquest dimarts per quarta sessió consecutiva, amb un gran ral·li del 92%, per tancar a prop dels 148 dòlars.

Després del tancament de mercat, el conseller delegat de Tesla, Elon Musk, es va sumar a la 'bogeria borsària' que s'està veient amb aquesta companyia amb un tuit que va fer que les accions de GameStop es disparessin un 40% i ja superen els 200 dòlars. El seu comentari d'una sola paraula -"Gamestonk!"- va ser tot el que es va necessitar per animar la popular pàgina de Reddit, que ha estat generant la major part de l'entusiasme al voltant de les accions de la companyia.

Aquest va ser el segon tuit de Musk en 24 hores que va impactar en una acció. Els títols d'Etsy es van disparar durant les operacions prèvies al mercat dimarts després d'un altre comentari del CEO de Tesla.

GameStop ha pujat més d'un 680% aquest any, una increïble revaloració provocada pels inversors aficionats. Aquests operadors han declarat la guerra als venedors en curt de GameStop, és a dir, als inversors que han apostat que l'acció caigui. Com més puja GameStop, més diners perden els venedors en curt.

Els traders de Reddit també s'estan organitzant en altres empreses en dificultats, igualment pressionades pels curts, com BlackBerry, Bed Bath & Beyond, Macy's i AMC.

Noticias relacionadas

contador