ep imagen de aerolineas de iag
CEDIDA - Archivo

Bank of America segueix creient en la remuntada d'IAG. El consorci d'aerolínies, que integra companyies com Iberia i British Airways, ha estat un dels títols més exposats i colpejats el 2020 per la crisi del coronavirus. I aquests són els motius per creure-hi.

IAG

  • 1,97€
  • -0,66%

En primer lloc, BofA reitera el consell de 'comprar' IAG al seu últim informe. L'entitat nord-americana creu que la "reeixida reestructuració" de la companyia posiciona el grup per davant dels seus rivals al sector. "Menys palanquejament i uns majors marges que els seus competidors per sortir de la crisi", explica.

A més, Bank of America descompta que la demanda es vagi recuperant d'acord amb la tornada dels viatges transatlàntics: "Un potencial aixecament de les restriccions ha d'ajudar a millorar-la el 2021 i ser un catalitzador important per a les accions d'IAG".

Bank of America conclou la seva defensa del títol assenyalant el seu balanç després de tancar la recent ampliació de capital per 2.740 milions d'euros: "La liquiditat hauria de ser suficient per tot un any sense haver de tenir més necessitats financeres".

Noticias relacionadas

contador