• "Davant la situació derivada de l'atemptat terrorista, tots els equips de seguretat han d'estar funcionant al complet", ha dit el sindicat
  • Suspèn les aturades fins divendres que ve
ep aeropuertosantiagocompostela a coruna
EUROPA PRESS

UGT ha suspès les aturades parcials convocades per vigilants de seguretat de l'aeroport de Santiago a partir del 20 d'agost després de l'atemptat terrorista de Barcelona, ​​tot i que durant la reunió amb Prosegur no es va arribar a acord.

El sindicat assenyala que "davant la situació derivada de l'atemptat terrorista, tots els equips de seguretat han d'estar funcionant al complet, donada la condició d'infraestructura crítica que representa un aeroport i l'estat d'alerta en què es troba el país".

El sindicat suspèn les aturades fins divendres que ve

En concret, suspèn les aturades fins divendres que ve. UGT també ha suspès les aturades a l'aeroport de La Corunya, en aquest cas fins al 20 de setembre.

Durant la reunió de dijous, l'empresa va oferir constituir una comissió negociadora per tractar els temes objecte de convocatòria de la vaga, ampliar a un màxim de quatre hores els reforços, acceptar per 2018 la negociació de tres dies de vacances de lliure disposició, així com portar a la patronal Aproser la reivindicació d'incloure un plus aeroportuari a la negociació col·lectiva estatal.

No obstant això, UGT critica que Prosegur "no va garantir" l'abonament de l'aparcament que suporta el personal, cosa que resulta "irrenunciable" per als treballadors.

Noticias relacionadas

contador