• Eleva el seu anterior preu objectiu establert en 6,70 euros per acció
ep dancausa bankinter 20170323182902
JMCADENAS /BANKINTER

Berenberg, empresa d'anàlisi molt negativa amb la valoració dels bancs espanyols, ha elevat el preu objectiu de Bankinter fins a 7 euros per acció des dels anteriors 6,70 euros per títol.

  • 6,75€
  • -0,15%

Aquests experts han reiterat el consell de 'mantenir' sobre Bankinter, les accions del qual cauen un 1,4%, fins a 7,95 euros. "Bankinter té moltes qualitats: és un dels bancs millor capitalitzats d'Europa i té un gran historial en la gestió de riscos. Això li proporciona una valoració borsària superior respecte al seu valor en llibres, perquè els seus retorns són més sostenibles".

No obstant això, aquests experts consideren que la seva valoració actual "és elevada (1,8 el seu valor en llibres)". Per això, aquests experts justifiquen el seu consell de 'mantenir' i veuen més atractius altres valors com Handelsbanken, HSBC, ING, Nordea, Swedbank i UBS.

Aquest dijous, Berenberg va publicar un dur informe sobre Banc Sabadell, al qual reiterava el seu consell de 'venda' sobre l'entitat, amb una valoració de tan sols 1 euro per acció. En la seva opinió, Sabadell està "buidant el seu rebost" per "recuperar la confiança del mercat en el seu balanç". Això significa que els nivells de capital i els beneficis de curt termini estan sent sostinguts amb guanys extraordinaris. "Això es produeix a costa dels ingressos futurs, que probablement decebran", han afirmat.

A més, han considerat que "l'acceleració de la neteja del seu balanç és necessària", però que ha de "fer més" en aquest aspecte. Tanmateix, això pot provocar més pèrdues per préstecs que deprimiran els beneficis de pròxims exercicis. Segons els seus càlculs, Sabadell cotitza a un múltiple d'1 vegada el seu valor en llibres, una valoració elevada que no descompta un dèficit de provisions.

Noticias relacionadas

contador