amadeus portada edificio logo azul

UBS ha elevat el consell per a Amadeus de 'mantenir' a 'comprar' i n'ha rebaixat el preu objectiu de 48 a 46 euros per acció. Actualment, la companyia cotitza a 40,69 euros.

  • 65,66€
  • 1,55%

La casa d'anàlisi suïssa assegura que Amadeus és "la millor posicionada per recuperar-se, quan passi la crisi". A més, afirma que "sempre és més fosc just abans que es faci clar".

"La incertesa continua, i les notícies que moltes aerolínies continuen deixant els seus avions en terra suggereix una recuperació lenta", observa, no obstant això, Amadeus. "No obstant això, Amadeus té accés a més de 4.000 milions d'euros de liquiditat i només té 1.700 milions d'obligacions per assumir enguany i el següent", apunten els suïssos.

"Amadeus té, per tant, potencial per recuperar-se millor que la resta quan la situació millori, gràcies a la seva forta posició financera", segueix UBS. La firma afegeix que "continua existint la possibilitat de fallida entre les aerolínies més petites i això pot acabar minvant la cotització d'empreses com Amadeus".

De cara al conjunt de 2020, UBS augura que Amadeus veurà una caiguda del 38% a les seves vendes i del 80% del seu BPA (Benefici per acció). Amb tot, continuen veient el seu PER prou atractiu com per confiar-hi precisament ara.

Noticias relacionadas

contador