musk twitter
Foto original de Daniel Oberhaus (Flickr). Montaje: Bolsamanía.

"La suposada terminació del contracte del senyor Musk (...) és invàlida i il·lícita, i constitueix un repudi de les seves obligacions sota l'acord. Contràriament a les afirmacions de la seva carta, Twitter no ha incomplert cap de les seves obligacions en virtut de l'acord". Així ho consideren els advocats de Twitter, segons una carta compartida per la Comissió del Mercat de Valors (SEC).

Així han reaccionat a l'intent del CEO de Tesla, Elon Musk, de retirar-se de la compra de Twitter. Un pacte entre les parts que es produïa a finals d'abril, mitjançant un acord de 44.000 milions de dòlars. A més, el pacte comportava una penalització de 1.000 milions de dòlars per a qualsevol de les parts que es retiressin de l'operació.

Després d'això, al maig, Musk anunciava que l'operació quedava suspesa fins que se li proporcionessin dades sobre comptes d''spam' i 'bots' presents a la plataforma, el seu principal cavall de batalla per fer caure aquesta operació, tot i que assegurava seguir compromès amb l'operació.

Fa uns dies, Musk va comunicar que paralitzava la compra de Twitter després de setmanes d'atacs creuats entre el conseller delegat de Tesla i la junta directiva de la xarxa social.

Noticias relacionadas

contador