musk twitter declive

Els títols de Twitter cauen un 6,35% a l'obertura de Wall Street. Els analistes ja anticipaven una reacció "salvatge" de la companyia a la borsa aquest dilluns després que divendres a la nit, el conseller delegat de Telsa, Elon Musk, anunciés que finalment renuncia a aconseguir la xarxa social. Es tracta de la crònica del fracàs anunciat d'una OPA que el mercat mai no es va arribar a creure. Des del principi Elon Musk va dir que no estava d'acord amb una sèrie d'aspectes, com les dades sobre els comptes de correu brossa i bots de la companyia, i això va provocar que els dubtes sobrevolessin contínuament sobre l'operació.

En una carta compartida per l'equip legal del magnat, Musk ha informat Twitter de la seva intenció de paralitzar la compra de la xarxa social després d'haver sol·licitat formalment diverses vegades informació relacionada sobre el nombre de comptes falsos que es troben a la plataforma, així com la manera de Twitter d'auditar i suspendre'ls.

Elon Musk va dir divendres que la seva intenció és rescindir el contracte de compra de la xarxa social, perquè considera que aquesta està "en incompliment substancial de múltiples disposicions" de l'acord que van firmar les dues parts al mes d'abril.

Al mes de maig passat, Musk va suspendre temporalment l'oferta en espera de detalls sobre els comptes falsos. Des que va comunicar la seva intenció de fer-se amb l'empresa, el 14 d'abril passat, als 54,20 dòlars, Twitter s'ha mogut a la borsa al so de les 'anades i vingudes' del controvertit empresari.

La companyia ha anunciat la intenció d'iniciar accions legals per fer complir Musk l'acord de compra. Així, ha contractat un pes pesant del dret de fusions, Wachtell, Lipton, Rosen & Katz. Twitter pretén presentar la demanda al començament d'aquesta setmana. Musk ha recorregut a Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan LLP. La companyia va liderar la seva reeixida defensa contra una demanda per difamació el 2019.

Musk i Twitter van acordar una penalització de 1.000 milions de dòlars a pagar per qualsevol part que es retirés de l'acord.

Noticias relacionadas

contador