ep proyecto de turner acs
TURNER

Turner Construction, filial d'ACS als Estats Units, ha guanyat en consorci amb altres companyies un gran contracte de 3.500 milions de dòlars per construir una fàbrica de bateries per a cotxes elèctrics als Estats Units.

ACS

  • 37,82€
  • 0,32%

El projecte el lideren el fabricant japonès d'automòbils Honda i LG Energy Solutions, que planegen invertir-hi un total de 4.400 milions de dòlars.

Turner desenvoluparà la fàbrica en aliança amb altres empreses, com ara Yates Construction i Kokosing Industrial. L'objectiu d'Honda és utilitzar aquesta factoria per electrificar tota la flota d'automòbils als EUA.

Els preparatius per començar les obres ja estan en marxa i s'espera que el projecte es desenvolupi als propers anys, ja que l'objectiu de Honda és començar la producció el 2026.

"Estem molt emocionats de ser part de l'equip que lliurarà aquesta planta, que donarà suport als objectius de Honda d'electrificar tota la flota d'automòbils venuts a Amèrica del Nord", ha explicat Tom Manahan, vicepresident sènior de Turner.

Noticias relacionadas

contador