ep archivo   autopista de acs y acciona en canada
ACCIONA - Archivo

ACS ha anunciat la compra a Clal Insurance d'una participació addicional del 12% en la concessió d'una autopista als Estats Units per 250 milions d'euros.

ACS

  • 39,48€
  • 0,10%

Iridium, empresa de concessions d'ACS, ha arribat a un acord per comprar un 12,11% addicional de la societat nord-americana Blueridge Transportation Group (BTG), que és la companyia concessionària d'un segment de 17 quilòmetres de l'autopista SH- 288 a Houston, Texas, que inclou a la mitjana dos carrils de peatge per sentit.

La durada d'aquesta concessió va ser adjudicada per 52 anys el 2015 pel Departament de Transport de l'estat de Texas.

Després d'aquesta adquisició, i una vegada s'executi l'acord de compra ja anunciat el 31 d'agost passat d'aquest any, la participació del Grup ACS en aquesta societat concessionària augmentarà fins al 78,38%. En aquesta data, ACS va anunciar la compra d'un 44% en aquesta societat per 900 milions d'euros.

"El preu de l'adquisició és d'aproximadament 250 milions d'euros. L'execució de la compravenda, com l'anunciada anteriorment, està sotmesa al compliment de les condicions habituals", ha explicat ACS en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Actualment, Iridium compta amb sis contractes de participació publicoprivada als Estats Units i ha reiterat el seu compromís de continuar expandint el negoci de concessions i la seva aposta pel mercat nord-americà.

Noticias relacionadas

contador