ep economiaempresas- la cnmv levantasuspensionla cotizaciontubos reunidos
TUBOS REUNIDOS - Archivo

Com qui no vol la cosa, dos títols del Mercat Continu, Tubos Reunidos i Service Point, estan aprofitant aquest festiu del 'Dia de la Hispanitat' per a disparar-se a la borsa. En el cas del segon, cada recordar que la setmana passada va pujar amb moltíssimes guanys per motius desconeguts, en paraules de la pròpia empresa. En el cas de Tubos, tampoc no hi ha notícies aquest dilluns, quan es dispara un 60%.

  • 0,56€
  • 0,00%
  • 0,61€
  • -0,65%

Service Point puja avui un 30% després del ral·li del 24% del dijous i passat i del 89% del divendres. "No sabem què està passant", van reconèixer fonts de la companyia a Bolsamanía el divendres. "Aquest dijous (dijous passat) ens vam posar en contacte amb la CNMV per veure si ells estaven veient alguna cosa estranya i s'ho estan mirant, però de moment no veuen res", van afegir.

Aquest dilluns, no obstant això, comencen a proliferar els rumors. Alguns mitjans parlen de l'adquisició d'una nova companyia per part de Service Point o d'una OPA d'exclusió del seu principal accionista, Paragon Financial Investments. En tot cas, això no són més que especulacions sense fonament.

Quant a Tubos Reunidos, cal destacar que la impressionant pujada de la companyia està animant la seva companya de sector Tubacex, que avança un gens menyspreable 7,4%. Recordem que Tubos celebra junta general d'accionistes el pròxim 29 d'octubre.

Noticias relacionadas

contador