logo service point ok
Service Point

Service Point es dispara més d'un 40% aquest divendres després de registrar un ral·li del 24% la jornada d'ahir. Aquesta companyia -que cotitza després de la impressionant pujada d'aquests dos dies (77%) a 0,5 euros- pot considerar-se un 'chicharro' del mercat i, com a tal, es comporta de forma tremendament volàtil sense que hi hagi, com és el cas, notícies concretes que n'expliquin l'evolució.

  • 0,57€
  • 0,00%

"No sabem el que està passant", han reconegut fonts de l'empresa a Bolsamanía. "Aquest dijous ens vam posar en contacte amb la CNMV per a veure si ells estaven veient alguna cosa estranya i s'ho estan mirant, però de moment no troben res", afegeixen.

L'empresa de serveis de reprografia va comunicar a l'agost que les seves vendes del primer trimestre es van reduir un 11,8%, fins als 1,7 milions, "per l'aparició de la pandèmia de Covid-19 i l'inici de l'estat d'alarma a Espanya a mitjan mes de març".

A l'informe de resultats de primer trimestre, la companyia assenyalava que el negoci de Print Management va incórrer en un benefici brut d'explotació (EBITDA) negatiu de 21.000 euros comparat amb 33.000 euros negatius del mateix període de l'any anterior.

El grup va explicar que, durant els últims tres anys, "ha sanejat el balanç de situació" i "ha culminat el repagament total del deute associat al conveni de creditors". Tot això ha possibilitat retornar a la cotització de les accions de Service Point Solutions, amb un accionista majoritari, Paragon Group, que manté més d'un 80% de les accions.

contador