ep tubacex
TUBACEX - Archivo

L'empresa metal·lúrgica Tubacex segueix pujant. Durant la sessió d'aquest dimarts es dispara al voltant d'un 8% després d'acabar dilluns amb un repunt del 8,17%, després que la seva compra fora recomanada en un canal de Telegram de més de 6.600 persones a imitació del subfòrum de Reddit que va provocar la volatilitat de GameStop durant la setmana passada.

  • 3,17€
  • 0,48%

El canal de Telegram s'anomena WS Bets Español i està administrat per un usuari sota el pseudònim de Fernando, que és l'única persona que pot intervenir-hi.

Cap a la mitja sessió d'aquest dilluns, l'usuari va informar que es disposava a invertir, a partir del 3 de febrer, en Tubacex, i esgrimia com a argument que és una empresa "massa castigada" per la pandèmia, que és un valor cíclic i que és líder al seu sector.

Encara que el seu creador ha assegurat que les opinions que exposa no són recomanacions de compra, després d'informar que anava invertir en Tubacex la cotització de l'empresa ha arribat a remuntar un 16% en una hora.

L'administrador del canal també ha valorat de forma positiva l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) presentat aquest mateix dilluns per Tubacex per part de la plantilla de TTI i Aceralava, ja que ha assegurat que "és bo per a la seva cotització" i "bo per a l'empresa".

Noticias relacionadas

contador