blockbuster

Reddit continua buscant noves víctimes. Després de 'rescatar' GameStop i disparar Dogecoin, el seu nou objectiu ha estat 'ressuscitar' BlockBuster fent que BB Liquidating Inc registri una pujada del 6.000% durant les últimes hores.

Segons informa Bloomberg, les seves accions s'han disparat un 774% dimarts i un 302% més dimecres, amb un volum de negociació "70 vegades més gran a la mitjana dels tres últims mesos".

Des d'un punt de vista encara més zenital, el passat 22 de gener els títols de BB Liquidating cotitzaven als 0,0033 dòlars, i al seu bec més alt, han arribat a tocar els 0,20 dòlars, és a dir, un 6.060% per sobre dels seus nivells previs. Cal recordar que aquest tipus de valors són especialment sensibles a grans pujades o caigudes, precisament per la naturalesa tan barata del seu preu, que el fan ideal per especular.

En el cas de Blockbuster, l'empresa va haver de declarar-se en fallida el 2010 davant l'empenta de plataformes de reproducció en continu com Netflix, que va fer que el model de negoci dels videoclubs ràpidament es tornés obsolet. El 2004, comptava amb 9.094 establiments físics i, sis anys més tard, només amb 1.700.

contador