• Donald Trump ha xocat amb diversos empresaris dels EUA per la seva equidistància davant els incidents de Virginia
amazon go tienda
Amazon

El president dels EUA, Donald Trump, ha llançat un atac directe contra el gegant del comerç electrònic Amazon, companyia fundada i dirigida per Jeff Bezos, propietari del diari The Washington Post, el qual ha acusat de danyar el comerç minorista nord-americà "que paga impostos", provocant la pèrdua de molts llocs de treball.

  • 179,62$
  • 3,43%

"Amazon està fent un gran mal als venedors que paguen impostos. Pobles, ciutats i estats de tots els EUA estan veient perjudicats, molts llocs de treball s'estan perdent!", afirmava el president nord-americà a través del seu compte personal a Twitter.

Malgrat l'atac presidencial, la cotització de les accions d'Amazon sembla immuna en Wall Street, on cotitza amb lleugeres pujades del 0,09%, fins a 983,5 dòlars, després d'haver arribat a caure un 1%.

Durant els últims dies, Donald Trump ha xocat amb diversos empresaris dels EUA, particularment després dels fets a Charlottesville i la tèbia reacció de la Casa Blanca, cosa que ha portat la dimissió de diversos membres del Consell Manufacturer Americà, grup que aglutina diversos dels majors empresaris del país per assessorar el president.

Entre els directius que han renunciat a seguir assessorant Trump es troben Kenneth Frazier, president i conseller delegat del grup farmacèutic Merck, així com el president i conseller delegat d'Under Armour, Kevin Plank, i el conseller delegat d'Intel, Brian Krzanich, als quañs s'han sumat Douglas McMillon, conseller delegat de Walmart, i Scott Paul, president de l'Aliança Manufacturera Americana.

Noticias relacionadas

contador