pfizer va developper de nouveaux vaccins en utilisant l arn messager rapporte le wsj

Pfizer ha anunciat que ha arribat a un acord per comprar les accions de Trillium Therapeutics que encara no posseeix per 2.260 milions de dòlars. Després de conèixer-se la notícia, les accions del desenvolupador de medicaments contra el càncer es disparen i gairebé tripliquen el seu valor en borsa.

La farmacèutica, que va adquirir una participació de 25 milions de dòlars en Trillium l'any passat, comprarà les accions en circulació restants a 18,50 dòlars cadascuna, la qual cosa representa una prima del 203,8% sobre l'últim preu del tancament de l'acció. Al setembre de 2020, Jeff Settleman, vicepresident sènior i director científic del grup de recerca i desenvolupament d'oncologia de Pfizer, va ser nomenat membre de Consell Assessor Científic de Trillium.

"L'adquisició proposta de Trillium es basa en el nostre sòlid historial de lideratge en oncologia, millorant la nostra cartera d'hematologia a mesura que ens esforcem per millorar els resultats per a les persones que viuen amb càncers de la sang a tot el món", ha afirmat el president de Pfizer Oncology, Andy Schmeltz.

Per la seva banda, el conseller delegat Trillium, Jan Skvarka, ha destacat que amb l'abast global i les àmplies capacitats de Pfizer, els programes de laboratori arribaran més ràpidament als pacients (...) Creiem que aquest és un bon resultat per als pacients i per als nostres accionistes".

Noticias relacionadas

contador