ep logotipotesla
TESLA
168,29$
  • -1,89$
  • -1,11%

Tesla va començar 2020 imparable, tant que s'ha convertit en la tercera automobilística més valuosa del mercat, val el mateix que Ford i Audi juntes. Tot i que ha cotitzat en màxims pràcticament tots els dies des que va començar l'any, superant els 500 dòlars, hi ha qui veu en aquest preu el sostre de l'automobilística.

És el cas de Morgan Stanley. La financera nord-americana ha revisat la seva posició en la companyia i ha decidit canviar el seu consell de compra per un de venda. Aquest moviment ha anat acompanyat d'una pujada del preu objectiu de 250 a 360.

Tot i que augmenta el preu objectiu, des de Morgan Stanley creuen que les accions de Tesla estan sobrevalorades a prop d'un 30%. Actualment cotitzen al voltant dels 504 dòlars.

"A curt termini l'impuls i el sentiment al voltant de les accions són certament molt forts, però en última instància, posem en dubte la sostenibilitat de l'impuls", assegura Adan Jonas, analista de Morgan Stanley.

A l'informe també expliquen perquè acompanyen el consell de venda com un augment del preu objectiu. Aquesta decisió es justifica en el fet que són optimistes en les expectatives per al negoci principal d'automòbils.

La revisió de Morgan Stanley no ha tingut una bona acollida a l mercat de valors i el fabricant de cotxes elèctrics s'està deixant a aquestes hores de dijous un 3,7%. I no és per menys, és la primera vegada en set anys que recomana vendre les accions, caldria remuntar fins al setembre de 2012 per trobar un consell tan negatiu per part de la financera.

És la segona jornada consecutiva en què Tesla cotitza amb caigudes, durant la jornada d'ahir va tancar amb pèrdues del 3,61%.

contador