ep elon musck fundador de tesla
Jörg Carstensen/dpa - Archivo

Tesla es dispara un 15% a la preapertura de Wall Street. La gent d'Elon Musk acaba de concloure el seu primer millor trimestre de la història en vendes. Les xifres han estat tan bones que han estat a punt de complir fins i tot les expectatives més optimistes dels analistes.

  • 150,31$
  • -3,31%

El fabricant de cotxes elèctrics presumeix d'haver lliurat 88.400 vehicles en aquest període respecte als 89.000 anticipats pel consens d'analistes recollit per FactSet.

Des de la pròpia Tesla apunten que la producció del seu nou cotxe, el Model Y compact SUV, ha començat al gener i les primeres unitats han començat a ser lliurades el mes passat, "significativament abans del que es preveia".

El fabricant, basat a Silicon Valley, segueix sense guanyar-se el favor d'analistes com els d'RBC Capital: "En línies generals, això no hauria de canviar res i els inversors haurien d'estar més atents a les xifres de guanys publicats a la fi d'aquest mes o a principis de maig".

En aquests resultats, els experts de RBC assenyalen com a punts a seguir "el flux de caixa i la data en la qual Tesla reiniciarà la seva producció, a més de tot el relacionat amb les comandes i la demanda rebuda". En referència a això, la gent de Musk van comentar recentment que després de romandre tancada un parell de setmanes al gener per la crisi del coronavirus, la seva gigafactoría de Xangai, que acaba d'obrir, continua assolint nivells productius rècord.

Noticias relacionadas

contador